Domino

Lucrul in echipa si coordonarea sunt baza unui sistem de reactie in lant. Construind un ”domino” de mari dimensiuni din diferite piese, echipele vor realiza rapid ca fara a colabora nu vor reusi sa transfere impulsul.

O echipa este ca un sistem viu cu relatii interdependente in care fiecare actiune genereaza efecte care influenteaza fiecare demers ce urmeaza. Pornind de la acest concept, Ecoxtrem ajuta echipele de lucru sa constientizeze importanta lucrului impreuna si a urmaririi indeaproape a efectelor actiunilor echipelor de proiect asupra dezvoltarii companiei prin conceptul DOMINO.

Fiecare echipa va avea sarcina de a lucra la o parte dintr-un sistem vast care poarta un impuls dintr-un capat in celalalt pentru a crea un final WOW. Acest lucru se intampla doar daca impulsul este purtat cu succes si in conditii similare dintr-o parte in cealalta.

Veti avea la dispozitie o serie de materiale pentru a va executa proiectul propriu, care este compus din treceri, parghii si sisteme de transfer variate, precum si libertatea de a comunica pe tot parcursul activitatii cu alte echipe.Coordonarea si testarea pas cu pas a proiectului vor fi cheile succesului.

Consideram ca ne-am atins scopul cand impulsul a circulat cu succes prin intregul sistem iar debrieful va aduce cu usurinta in atentia participantilor importanta lucrului in echipa.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: