Car Redesign

Priveste design-ul unei masini ca pe o provocare de a gandi creativ si reimagina toate partile acesteia in functie de un public tinta. Acum ai ocazia sa creezi o noua masina impreuna cu echipa ta.

Sarcina fiecarei echipe de lucru va fi sa regandeasca toate piesele principale ale unei masini – de la volan sau oglinda retovizoare pana la capota si teava de esapament. Provocarea este cu atat mai mare in momentul in care fiecarei echipe ii este atribuit un public tinta caruia i se adreseaza masina. Un brainstorming amuzant cu siguranta va genera cele mai inventive abordari, echipele fiind responsabile de a decide intern ce solutii implementeaza.

Odata ce planul este facut, fiecare grupa isi va imparti sarcinile pentru a reprezenta vizual noul prototip de masina. Participantii vor avea la dispozitie un kit de materiale cu care pot reprezenta, detalia si, in unele cazuri, elimina parti vitale ale masinii, conform viziunii lor.

Creativitatea si deciziile consensuale sunt punctele centrale ale activitatii iar produsul in cauza le va da ocazia tuturor (tehnici sau nu) sa propuna solutii interesante.

La finalul programului Car Redesign se va realiza o expozitie a tuturor prototipurilor iar cele mai bune abordari vor fi premiate. Fiecare participant va avea la dispozitie un vot pe care il va acorda oricarei masini cu exceptia celei la care a contribuit.

 


Car Redesign - F1

Car Redesign - F4

Car Redesign - F3

Car Redesign - F2

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:*

Email:*

Telefon:*

Mesaj: