Programe CSR

Hunt for the Bike

Iti doresti o activitate care sa aduca atat un impact la nivel individual, cat si in cadrul societatii? Pregatiti-va sa construiti si sa personalizati biciclete, iar astfel puteti readuce zambetul pe buze unor copii dornici de joaca!

Happy Bike Build

Teambuilding-ul vostru poate aduce un impact favorabil atat asupra echipei voastre, cat si asupra unor copii defavorizati prin programul Happy Bike Build. Construim impreuna o serie de biciclete si le oferim cadou!

Fabrica de Jucarii

Ce poate fi mai frumos decat bucuria sclipind in ochii copiilor? Printr-un cadrul optim de dezvoltare a creativitatii si colaborare pentru sustinerea unei cauze comune, aveti ocazia de a aduce un zambet larg pe chipul a zeci de copii.

Fashion Show

Credeai ca e prea tarziu sa devii designer? Noi iti dam sansa sa intri in acest rol pentru o zi. Cu materiale reciclate, sustinerea trainerilor, multa creativitate si un final caritabil, creatiile tale vor prinde viata si vor avea un scop bine definit.

Flash Mob

Aveti o cauza de sustinut sau un mesaj de transmis? Responsabilitate sociala, creativitate, o echipa unita si dedicata, acestea sunt elementele de baza ale unui flash mob reusit.

Padurea Copiilor

Stiai ca pentru a compensa pierderea de copaci ar trebui sa plantam 130 de milioane de hectare? Echipa ta are ocazia sa se alature noua si celor de la ViitorPlus in demersul de reintinerire a planetei!

RE-PAPER

Cand a fost ultima oara cand te-ai ridicat de la laptop, ai luat o bucata de hartie si te-ai lasat purtat de creativitate? Ecoxtrem si ViitorPlus te sustin sa iti descoperi un nou talent in cadrul unei actiuni CSR.

TEXStyling

Iti oferim ocazia sa transformi, alaturi de echipa, simple sacose de panza in accesorii vestimentare deosebite in cadrul unui eveniment CSR. Vei fi propriul tau designer iar materialul de lucru va fi unul bio!

REGENESIS

Cu totii ne dorim un mediu mai curat si sa ne bucuram in acelasi timp de beneficiile vietii moderne. Alatura-te cauzei intr-o activitate inedita si educativa de echipa in care veti construi colectoare solare.