Programe Teambuilding

Teambuilding-ul, in viziunea Ecoxtrem, este un proces continuu care ajuta la transformarea unui colectiv de lucru intr-o echipa unita si eficienta. In cei 9 ani de existenta pe piata am intalnit echipe variate, cu structuri “inalte” sau “plate”, in diferite stadii de formare si cu variate arii carora voiau sa le aduca imbunatatiri. Aceste mii de experiente, precum si o buna cunoastere a pietei muncii actuale ne-au ajutat sa conturam cel mai mare numar de concepte de teambuilding de pe piata – peste 70.

Un concept Ecoxtrem reprezinta un cumul de activitati de echipa, imbracate intr-un ambalaj prietenos menit sa elimine reticentele si sa creeze un cadru deschis. In plus, toate sarcinile participantilor sunt interconectate si acestia sunt in permanenta asistati de trainerii Ecoxtrem. Versatilitatea conceptelor Ecoxtrem consta in gradul lor de extindere de-a lungul evenimentului (de la momentul lansarii invitatiei pana la costumatii, petrecere sau livrabile) si posibilitatea de a le customiza.

Pentru ca recunoastem diversitatea colectivelor cu care lucram, va propunem 5 arii principale de concepte de teambuilding:

  • Competitive
  • De aventura
  • Tematice
  • Creative
  • CSR

bannere-pagina-programe

CELE MAI NOI PROGRAME DE TEAMBUILDING


afla mai multe

THE AZTEC TRIBES

Transforma-ti echipa intr-un trib Aztec gata de a infrunta obstacolele ingenioase pregatite de trainerii Ecoxtrem.


afla mai multe

TREASURE HUNT
MUZEUL SATULUI

Imbina lucrul in echipa cu o experienta educativa in care vei descoperi elemente etnografice si mestesuguri traditionale intr-o vanatoare de comori in Muzeul National Dimitrie Gusti.


afla mai multe

MISSION IN
OUTER SPACE

Descopera provocarile cu care se confrunta un astronaut, calatoreste alaturi de echipa pe diferite planete si aduna informatii pentru a decide pe ce planeta vrei sa aterizezi.


afla mai multe

CAVALERII MESEI ROTUNDE

Calatoreste alaturi de Ecoxtrem in Evul Mediu, paseste alaturi de echipa ta in lumea cavalerilor de odinioara, adunati-va fortele pentru a indeplini sarcinile inedite ale regelui pentru a va castiga locul la ravnita masa rotunda!


afla mai multe

RACE TO EVEREST

Traieste adrenalina unei ascensiuni pe unul din cele mai cunoscute varfuri, evalueaza necesarul de resurse, colaboareaza cu celelate echipe de expeditie si participa impreuna cu colegii la probe cu specific montan contra cronometru.


afla mai multe

THE WILD PART OF YOU!

Adrenalina, provocari, coborari si traversari la inaltime fata in fata cu vointa, curajul, increderea in fortele proprii si ale echipei. Este un program care va scoate in evidenta slabiciunile si atu-urile fiecarei persoane.

Programe teambuilding

imagiNATION

Problemele societatii si ale activitatilor cotidiene ajung uneori sa ne afecteze mai mult decat ne-am dori. De aceea, va propunem un exercitiu constructiv de imaginatie, in care sa deveniti adevarati vizionari si sa creati, pentru o zi, o tara imaginara, cu o identitate specifica si o cultura aparte.

TEAM TIME MACHINE

Cine altcineva decat echipa Ecoxtrem te poate provoca sa pornesti intr-o calatorie in timp? Ne teleportam impreuna in vremurile antice, in viitor, in renastere, in evul mediu sau era industriala …

The Puppeteers

Acest program recreeaza atmosfera ingenioasa a anilor copilariei, oferindu-va sansa de a construi si personaliza papusi gigant, adaptate tematicii alese.

Millennial Challenge

Tot mai multe echipe de lucru sunt formate din membri din generatia Millennial!Fie ca esti in cautarea uneui program de tip escape customizat pe caracteristicile acestei generatii sau vrei sa afli cat mai multe despre lucrul cu acestia, Millennial Challenge este provocarea potrivita pentru tine!

Picture IT!

Va invitam sa va eliberati imaginatia si sa construim impreuna o frumoasa poveste din imagini. Picture it este o experienta creativa, personalizata, care va incuraja atitudinea proactiva in echipa si o va omogeniza prin sarcina relaxanta de a compune o poveste sugestiva nu doar prin cuvintele alese, ci si prin imaginile folosite.

Winter Olympics

Sunteti gata de distractie in natura?Fie ca e vorba de exercitii care va vor testa coordonarea si gandirea spatial sau mini challenge-uri amuzante in zapada, olimpiada iernii va motiva si energiza intreaga echipa.

Quest for the Black Pearl

Pentru o clipa te afli in pielea unui pirat in cautarea comorii pierdute. Pentru a a dovedi ca esti demn de aceasta ai de depasit o serie de obstacole, alaturi de camarazi. Esti gata de o provocare piratereasca de proportii?

Satul

Sunteti pregatiti sa descoperiti lumea satului ardelenesc, sa cunoasteti localnici si sa va bucurati de peisagistica Turiei, testand in acelasi timp coeziunea echipei si capacitatea de a planifica strategic?

Treasure Hunt Muzeul Satului

Imbina lucrul in echipa cu o experienta educativa in care vei descoperi elemente etnografice si mestesuguri traditionale intr-o vanatoare de comori in Muzeul National Dimitrie Gusti.

Cavalerii Mesei Rotunde

Calatoreste alaturi de Ecoxtrem in Evul Mediu, paseste alaturi de echipa ta in lumea cavalerilor de odinioara, adunati-va fortele pentru a indeplini sarcinile inedite ale regelui pentru a va castiga locul la ravnita masa rotunda!

Escape Room

Vrei sa simti adrenalina unui escape room in cadrul teambuilding-ului? Daca raspunsul e da, Ecoxtrem te ajuta sa traiesti experienta unica a evadarii in orice loc doresti, testand in acelasi timp fortele echipei.

The superhero team

Echipa ta are super-abilitati? Sunteti gata sa depasiti orice obstacol? Forta voastra se trage din lucrul in echipa? Daca ai raspuns „da” pe linie inseamna ca faci parte dintr-o liga de super eroi gata sa depaseasca orice provocare!

Race to Everest

Traieste adrenalina unei ascensiuni pe unul din cele mai cunoscute varfuri, evalueaza necesarul de resurse, colaboareaza cu celelate echipe de expeditie si participa impreuna cu colegii la probe cu specific montan contra cronometru.

Domino

Lucrul in echipa si coordonarea sunt baza unui sistem de reactie in lant. Construind un ”domino” de mari dimensiuni din diferite piese, echipele vor realiza rapid ca fara a colabora nu vor reusi sa transfere impulsul.

Wine Hunts

Bine ati venit in galeriile vinicole subterane „Milestii Mici”!Daca ai ajuns pana aici inseamna ca esti gata sa descoperi senzatii gustative unice in cadrul unei degustari si sa cutreieri muzeul natural Orheiul Vechi.

Ice sculpture

Ti-am pregatit o noua provocare! Te inarmam cu dalti,iti facem cunostinta cu sculptori profesionisti , alocam echipei tale o tematica si te lasam sa fii creativ, sculptand intr-un mediu inedit: gheata!

Product Redesign

Un mod bun de a stimula creativitatea unei echipe este de a o provoca sa gandeasca o repozitionare a unui produs. Sarcina devine din ce in ce mai interesanta cand publicul tinta este unul nisat si pretentios. A team idea is a winning idea!

The Plan for Kilimanjaro

The Plan for Kilimanjaro este provocarea perfecta pentru echipele puternice care vor o experienta energizanta in care fiecare efort este un nou pas catre varful muntelui Kilimanjaro. Can your team conquer the mountain?

Descopera Bucurestiul

Afla ce secrete sunt ascunse in Micul Paris, testeaza-ti abilitatea de a descifra enigme sau sparge coduri si traieste, alaturi de echipa, o experienta energizanta. Discover teamwork in Bucharest!

Cocktail Challenge

Creativitatea, voia buna a echipei si ineditul vor fi elementele centrale ale activitatii Cocktail Challenge. Te provocam sa intri in pielea unui barman iscusit in cadrul acestui atelier. Enter the bartending team!

Photo hunting Delta

Delta Dunarii este locul ideal pentru o plimbare alaturi de colegi in cadrul unui concurs foto unde vei descoperi frumusetea locului, fauna si flora, localnicii si mestesugurile specifice zonei. Are you ready to „photohunt”?

Treasure Hunt Bran

Cati dintre noi cunosc istoria ascunsa a Branului si au cutreierat pe strazile sale, observand detaliile? Treasure Hunt-ul din Bran ne provoaca sa pasim, alaturi de echipa, in povestea locului si a castelului, folosind probleme logice si ghicitori complexe.

Treasure Hunt Brasov

Cati dintre noi nu au vizitat macar o data Brasovul? In acest treasure hunt aveti ocazia sa descoperiti orasul intr-o noua lumina si sa identificati moduri de a lucra eficient in echipa. Can your team discover the treasure?

Treasure Hunt Balcic

Descopera misterele frumosului Balcic, oras cu istorie datand din vremurile antice. Ofera echipei tale ocazia de a cunoaste noi locuri si de a demonstra ca sunt o echipa performanta in orice cadru. Enter the quest for Queen Mary’s heart!

Car Redesign

Priveste design-ul unei masini ca pe o provocare de a gandi creativ si reimagina toate partile acesteia in functie de un public tinta. Acum ai ocazia sa creezi o noua masina impreuna cu echipa ta.

Gold Rush

Gold Rush este simularea care transpune echipele intr-un scenariu atipic si care, prin suprizele de la tot pasul, testeaza abilitatea echipelor de a se concentra asupra obiectivului setat la inceputul expeditiei.

Brand Book

Suntem alaturi de tine in incercarea de a surprinde esenta brand-ului companiei, permitand fiecarui angajat sa se exprime liber si aducand in atentie elementele organizationale cu care acesta se identifica.

Play4Real

Jocul ca realitate sau realitatea ca joc? In ambele cazuri, e nevoie de strategie, capacitatea de adaptare la situatii noi si o foarte buna comunicare. Play 4 Real, iar echipa ta va fi la un alt nivel.

Winter Survival

Paraseste pentru un weekend confortul biroului si vino alaturi de echipa Ecoxtrem la un circuit de supravietuire in care vom testa unitatea echipei, vom forta limitele si vom descoperi cum sa gestionam resursele.

One Shot

O singura incercare! O singura sansa de a reusi! Presiunea poate fi mare, insa nu si daca stim sa ne folosim eficient resursele si daca ne cunoastem foarte bine atuurile coechipierilor nostri.

Fabrica de Jucarii

Copiii reprezinta viitorul iar bucuria si speranta lor este misiunea noastra, a tuturor, pentru a crea o lume mai buna. Acest program de teambuilding va ofera ocazia sa aduceti un zambet larg pe chipul a zeci de copii. De asemenea, seteaza cadrul optim pentru dezvoltarea creativitatii si colaborare in sustinerea unei cauze comune.

Orasul

Cauti o activitate de echipa care sa simuleze procesul de comunicare dintr-o organizatie – cu bariere de perceptie si resurse limitate de timp? Orasul este alegerea potrivita pentru tine!

Sports Day

Activitatea care evidentiaza cel mai bine atuurile si punctele slabe ale echipei, precum si gradul de motivare, este cea axata pe sporturi. Foloseste spiritul competitiv in avantajul echipei!

Televiziunea

Participantii vor fi impartiti in echipe, fiecare reprezentand o echipa de platou care se va confrunta cu provocarile realizarii unei emisiuni de televiziune. La final, emisiunile vor fi transmise in direct!

The wild part of YOU

Adrenalina, provocari, coborari si traversari la inaltime fata in fata cu vointa, curajul, increderea in fortele proprii si ale echipei. Este un program care va scoate in evidenta slabiciunile si atu-urile fiecarei persoane.

Stage Masters

Momentul mult asteptat a sosit! Lumea e o scena, iar scena e a ta! Foloseste-ti creativitatea si ia cele mai calculate decizii, pentru a te putea face remarcat si a deveni un maestru al scenei.

Fashion Show

Credeai ca e prea tarziu sa devii designer? Noi iti dam sansa sa intri in acest rol pentru o zi. Cu materiale reciclate, sustinerea trainerilor, multa creativitate si un final caritabil, creatiile tale vor prinde viata si vor avea un scop bine definit.

The Theater Company

Teatrul e mai aproape decat ai crede! Trairi intense, emotii invinse, valorificarea talentului artistic, curaj, coordonare si multa creativitate. In spatele cortinei, o echipa unita!

The History of Dance

Istoria se rescrie! Mai exact, istoria dansului! Va propunem o metoda inedita de consolidare a echipei prin exprimarea expresivitatii artistice. Relaxare, creativitate si o dinamica pe ritm de dans!

THE RHYTHM OF YOUR TEAM

Simte ritmul si energia sunetelor, devenind deopotriva creatorul si vocea mesajului transmis impreuna cu echipa ta! Cu indrumarea specialistilor, ia parte la o experienta memorabila.

Offroad Safari

Drumuri forestiere ascunse, o serie de provocari de depasit, traditii romanesti autentice. Toate acestea, inglobate intr-un program in care comunicarea si initiativa fac totul posibil.

Flash Mob

Aveti o cauza de sustinut sau un mesaj de transmis? Responsabilitate sociala, creativitate, o echipa unita si dedicata, acestea sunt elementele de baza ale unui flash mob reusit.

Traista cu merinde

O serie de indicii si provocari, care va vor purta prin lumea satului ardelenesc si va vor testa abilitatile de comunicare, lucrul in echipa si… talentul culinar. Rezultatul va fi, garantat, unul savuros!

The Aztec Tribes

Transforma-ti echipa intr-un trib Aztec gata sa infrunte obstacole ingenioase. Programul The Aztec tribes preia elemente din cultura azteca si le transforma in activitati care va vor testa coeziunea.

Mission in Outer Space

Descopera provocarile cu care se confrunta un astronaut, calatoreste alaturi de echipa pe diferite planete si aduna informatii pentru a decide pe ce planeta vrei sa aterizezi.

Movie Makers

Fiecare echipa este responsabila cu realizarea unui film pe parcursul intregii zile. Echipele vor primi toate materialele necesare pentru crearea decorurilor si costumelor de care au nevoie.

Cooking Contest

Participantii se vor intrece in cadrul unui concurs de gatit, „asezonat” cu multa voie buna si creativitate. La aceasta se va adauga un concurs de realizat cocktail-uri alese din diverse zone ale lumii .

See the bigger picture

Ce poate iesi din mainile unei echipe care isi pune la comun creativitatea? Un tablou urias, realizat din unirea mai multor parti, un produs care va incorpora atitudini diferite, culori si abordari diverse.

Chocolate Factory

Scopul fiecarei echipe este de a realiza intregul proces de creare, marketizare si vanzare a unui produs, folosind kit-ul de materiale si bugetul fix alocat si skill-urile participantilor.

Ad Makers

Care sunt provocarile cu care se confrunta o agentie de publicitate? Cum lucreaza o echipa de creatie si cum alege the winning idea? De ce e nevoie pentru a livra un produs de succes in timp record?

Office Tale

Cultura organizationala intra in lumina reflectoarelor si e pusa in valoare dintr-o perspectiva inedita, in cadrul unui program sructurat in jurul creativitatii si a lucrului in echipa.

Challenge your Senses

De cate ori ai transmis un mesaj pe care receptorul l-a perceput diferit? Cand a fost ultima data cand limbajul corpului tau nu a coincis cu cel oral? Afla cum percepe echipa ta lucrurile intr-un mod inedit.

Play Day

Cand ai jucat ultima data “Tara, tara, vrem ostasi”? Aveti din nou ocazia sa gustati din farmecul vremurilor cu sotron, pionieri, Eugenia, “Flori, fete, filme sau baieti” si sa descoperiti, alaturi de colegi, copilaria.

Sail Away

O aventura inedita, in care veti face parte dintr-un echipaj autentic si veti invata activitati specifice navigarii maritime. Ocazia perfecta pentru a imbina aventura si cu lucrul eficient in echipa.

Survival Camp

Esti gata sa testezi fortele echipei intr-o situatie de supravietuire? Nu va exista un scenariu sau plan de rezerva, ci doar multa initiativa, solutii rapide si decizii de moment.

Casino Royal

Imbinand suspansul si adrenalina unei zile din viata unui spion cu unicitatea unei seri exclusiviste de casino, activitatile propuse ii vor incita fara indoiala pe participanti. Intra pentru o zi in pielea lui James Bond!

Padurea Copiilor

Stiai ca pentru a compensa pierderea de copaci ar trebui sa plantam 130 de milioane de hectare?Echipa ta are ocazia sa se alature noua si celor de la ViitorPlus in demersul de reintinerire a planetei!

RE-PAPER

Cand a fost ultima oara cand te-ai ridicat de la laptop, ai luat o bucata de hartie si te-ai lasat purtat de creativitate? Ecoxtrem si ViitorPlus te sustin sa iti descoperi un nou talent in cadrul unei actiuni CSR.

TEXStyling

Iti oferim ocazia sa transformi, alaturi de echipa, simple sacose de panza in accesorii vestimentare veritabile intr-un eveniment CSR.Vei fi propriul tau designer iar materialul de lucru va fi unul bio!

REGENESIS

Cu totii ne dorim un mediu mai curat si sa ne bucuram in acelasi timp de beneficiile vietii moderne. Alatura-te cauzei intr-o activitate inedita si educativa de echipa in care veti construi colectoare solare.

The Race

Un obiectiv comun al echipei, resurse materiale si de timp limitate, customizare a produsului finit,  diviziunea sarcinilor pentru a finaliza un proiect inedit  – acestea sunt ingredientele de baza ale The Race.

Military Camp

Astazi echipa ta se transforma intr-un pluton veritabil, compus din soldati cu un scop comun care sunt gata sa infrunte provocari care ecesita coordonare, comunicare impecabila sau motivare.

Team Academy

Ecoxtrem deschide usile unei academii non-formale care adreseaza componentele si abilitatile elementare necesare lucrului in echipa. Team Academy este un program extrem de flexibil si targetat.

A journey back in time

Va provocam sa plecati intr-o calatorie inapoi in timpuri si sa descoperiti una dintre cele mai frumoase zone ale Romaniei: Transilvania si, mai specific, Sibiul. Aflati tainele acestuia!

Sherlock Holmes

Anii ’60. Un val de crime a ramas nesolutionat din lipsa de dovezi. Cazul e acum reluat de echipa de detectivi a companiei voastre, care trebuie sa ajunga la o serie de indicii ce-i vor ajuta sa desluseasca misterul.

Biohazard ProActivity

Planeta este amenintata de infectarea cu un virus letal, iar participantii la acest program sunt singurii supravietuitori care pot aduce salvarea. Echipele vor infrunta distorsionarea simturilor sau reactii chimice.

The one eyed pirate’s chest

Dand dovada de curaj, initiativa si camaraderie, participantii se vor alatura echipajului temutului pirat Davey Jones si vor imparti cu aceasta comoara dobandita in urma trecerii cu bine prin “probe de foc ” .

Escape from Alcatraz

Programul simuleaza evadarea dintr-o inchisoare de maxima siguranta cu obstacole peste care trebuie sa treaca fiecare . Participantii se vor motiva constant pentru a-si depasi limitele.